В університеті пройде Студентська олімпіада з програмування-2014

14 серпня 2014 року

 Протягом 12-14 вересня 2014 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбудеться II етап Всеукраїнської олімпіади з програмування. 

 
Це вже другий рік поспіль наш університет приймає майбутніх програмістів у своїх стінах. Нагадуємо, що I етап олімпіади відбувся у квітні цього року також в НУБіП України. Тож його переможці  запрошуються до участі в наступному етапі. 
 
26 команд будуть представляти Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана,  Національний університет харчових технологій, Національну академію управління,  Київський національний університет будівництва і архітектури, Національний університет державної податкової служби України, Київську державну академію водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного, Київський університет імені Бориса Грінченка, Київський національний університет культури і мистецтв. 
 
За першість боротимуться також студенти нашого університету. Це три команди у складі Матюшенка Артема, Шелеста Олександра, Попова Ярослава (SHIFT), Вербенця Андрія, Сироти Елі, Котельницького Павла (YOLO), Мазуренка Данила, Бойка Миколи, Трохименка Віктора (DEVELOPERS_ENERGY). 
 
Графік проведення II етапу олімпіади розміщений за посиланням http://it.nubip.edu.ua/mod/page/view.php?id=6688.
 
Прес-служба НУБіП України
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook