Кафедра військової підготовки звітує про виконання рішень вченої ради університету

24 грудня 2021 року
     23 грудня 2021 року на базі кафедри військової підготовки під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи, доктора філологічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Василя Дмитровича ШИНКАРУКА відбулася робоча нарада з питань виконання рішення Вченої ради Університету, щодо підвищення якості навчальної роботи кафедри військової підготовки у підготовці майбутніх офіцерів.

     Було проведено заслуховування завідувача кафедри військової підготовки Анатолія Олексійовича ЕСАУЛОВА, полковника, кандидата педагогічних наук, заслуженого працівника освіти України.

     В своєму виступі завідувач зазначив, що колективом кафедри військової підготовки вимоги рішення Вченої ради Університету, щодо підготовки офіцерів запасу виконані у повному обсязі.
     Начальник навчального відділу Ярослав РУДИК у своїй промові навів підсумки роботи комісії Університету щодо перевірки роботи кафедри з виконання вимог рішення Вченої ради. В цілому робота кафедри була оцінена позитивно та було надано рекомендації щодо покращення роботи у висвітленні діяльності кафедри стосовно підготовки офіцерів запасу.

     У ході обговорювання завдань підготовки майбутніх офіцерів запасу працівниками кафедри було наголошено, що, поруч з іншими складовим підготовки, питання навчально-матеріальної бази і ряд проблемних питань залишаються.
    Проректор з науково-педагогічної роботи Василь ШИНКАРУК у підсумку зазначив, що робота кафедри військової підготовки оцінюється добре, поруч із цим порадив різні напрями покращення діяльності, зокрема спільну з іншими підрозділами Університету підготовку викладачів Захисту Вітчизни.


Ігор Радіонов

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook