БОЯРСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ: ПІДСУМКИ РОБОТИ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ

21 грудня 2021 року
     Як і завжди, по закінченні поточного року коледж аналізує, робить підсумки проведеної роботи і складає плани на майбутнє.
Рік був складним, адже в умовах пандемії освітній процес не повинен зупинятися. Колектив коледжу прийняв виклики сьогодення і справився з ними, адже підготовка майбутніх фахівців має бути якісною і відповідати вимогам і потребам ринку праці.
     21 грудня 2021 року директор Боярського фахового коледжу Сергій КРОПИВКО звітував про роботу колективу у 2021 навчальному році.
Звіт проходив очно і у форматі онлайн. На ньому були присутні працівники, студенти, представники НУБіП України – начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр САНЧЕНКО, кандидат технічних наук, старший викладач; голова наглядової ради декан факультету захисту рослин, біотехнології та екології Юлія КОЛОМІЄЦЬ, доктор сільськогосподарських наук, професор.
     Директор Сергій КРОПИВКО представив глибоку аналітичну доповідь про діяльність закладу за 2021р. Зокрема, зупинився на здобутках педагогів у навчальній діяльності, у роботі з обдарованими студентами, у створенні умов для якісної освіти та оновлені матеріально-технічної базі. Звернув увагу, що цього порівняно з минулими роками суттєво збільшилася кількість вступників на денну форму навчання. Збільшилася кількість здобувачів освіти, які навчаються за умов договору. Цьому сприяла активна профорієнтаційна робота, постійна присутність коледжу у соціальних мережах, залучення студентів до створення рекламного контенту тощо. Вдало функціонує в умовах пандемії запроваджена змішана форма навчання, розроблено гнучкий алгоритм освітнього процесу. Педагогічні працівники постійно підвищують і вдосконалюють рівень володіння інформаційними технологіями і вміло їх застосовують під час проведення занять. Активізувала свою роботу рада роботодавців. Вони надають пропозиції щодо вдосконалення освітніх програм. Збільшилася кількість студентів учасників і переможців Всеукраїнських предметних олімпіад, фахових конкурсів. Коледж збільшив дохідну частину наповнення спеціального фонду, що дозволило поліпшити матеріально-технічну базу для забезпечення освітнього процесу.
     Під час обговорення голови циклових комісії повідомили про досягнення в роботі викладачів, роботу з обдарованими студентами, матеріально-технічним забезпеченням. Участь в обговоренні взяли Ганна СТЕЛЬМАХ, заступник головного бухгалтера, та Назарій ГНАТЮК, голова студентської ради коледжу.
    Олександр САНЧЕНКО, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання, відмітив позитивні зміни у діяльності коледжу і порекомендував зосередити зусилля на збільшенні дохідної частини спеціального фонду, що дасть можливість покращити матеріально-технічну базу та міжнародній діяльності.
     Присутні схвально оцінили діяльність керівника коледжу, усього педагогічного колективу, внесли пропозиції на 2022 рік щодо модернізації освітньо-виховного процесу, матеріально-технічного забезпечення та позанавчальної діяльності в рамках програми «Голосіївська ініціатива 2025».
 
Наталія ГАПОНЮК, завідуюча НМК

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook