Робота локації НАУКА 3.0 «Зоопарк під мікроскопом не припиняється

22 грудня 2021 року

Так, з початку відкриття на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» науково-популяризаційного центру НАУКА 3.0 «ЗООПАРК ПІД МІКРОСКОПОМ» минуло 3 місяці. Протягом цього часу більше 300 школярів міста Києва та області, а також батьки та вчителі, відвідали та познайомились з його цікавим наповненням. Діюча локація, по-перше, інтригує загадковістю побачити незвичне і дає можливість пізнати глибину мікроскопічних живих організмів, які знаходяться поряд з нами, але невидимі неозброєним оком людини. По-друге, розширює знання відвідувачів щодо мікроорганізмів, вірусів, одноклітинних організмів та більш організованих форм життя. По-третє, знайомить з біологією та зоологією. 

Днями відвідали локацію школярі гімназії №179 міста Києва, а саме, 6 клас в кількості 15 учнів. Учні та вчителі гімназії ознайомились із факультетом ветеринарної медицини та рядом спеціалізованих структурних підрозділів, що функціонують при ньому.


Відвідувачі отримали масу задоволення від пізнання живого під мікроскопом та контакту з живими, домашніми тваринами, відвідування Музею анатомії тварин та навчального кабінету з паразитами.


К.вет.н, доцент кафедри ветеринарної гігієни
ім. професора А.К. Скороходька В. Соломон

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook