Студентська організація факультету ветеринарної медицини показала будні студентського життя

21 грудня 2021 року
     Бути просто студентом, ходити на пари, старанно виконувати усі лабораторні та практичні, жити від сесії до сесії. Звучить надто нудно, не думаєте? Саме тому найкреативніших та найактивніших людей збирає під своїм крилом наша дружня Студентська організація факультету ветеринарної медицини.

     Ні для кого не секрет, що для повноцінної життєдіяльності людина має постійно розвиватись у різних сферах свого життя. Наша ж організація надає такі можливості. Організаційний, науковий, культурно-масовий, спортивний, соціальний та медіа-сектори з радістю займаються розвитком наших студентів та організацією їх дозвілля.

     Оскільки цього року пандемія COVID-19 знов внесла свої корективи у навчальний графік, то адаптування усіх заходів відбувалося згідно вимог щодо недопущення поширення вірусної інфекції. Посвята першокурсника, з якої традиційно усе й починається, вітальні слова адміністрації, промова урочистої присяги, вручення студентських квитків – усе це є невід’ємною частиною нашого вересневого буття. Та навіть насичений навчальний план не стримає студентів від активних спортивних змагань та творчих конкурсів. Тут треба зауважити, що саме наша молодь брала активну участь у різних турнірах, де неодноразово займала призові місця та входила в трійку кращих. Культурно-масова та наукова діяльності також не пройшли повз життя студентів.

     Дебют першокурсника, який традиційно проходить кожного жовтня, створений для формування дружніх відносин між учасниками групи. Хіба не цікаво перший раз разом зібратися на зйомки нового танцю, заспівати пісню, розповісти про себе та просто провести час у приємній компанії. Це і є першим маленьким кроком до будування міцного фундаменту взаємовідносин.

 

     А після влучного знайомства, як то кажуть, доцільно й зробити добру справу. Саме тому кінець жовтня ми зустріли за плідною роботою – прибиранням території корпусу та прилеглого парку від сміття. Проведення такого «еко-дня» вже стало традицією для факультету, оскільки, перш ніж змінити світ, потрібно почати з себе.

     Також окремо хочеться виділити наш пункт підтримки притулку для тварин «Best friends», оскільки будь-яка тваринка потребує не тільки тепла й розуміння, але й харчів та затишку.

     Показати свої художні здібності студенти змогли у різних творчих конкурсах до свята Хелловіну та Міжнародного Дня студента. Зйомка цікавих відео, неординарні грими, створення нових історій про цікаві студентські будні, написання невеличких історій та віршів – усе це показало, що студенти прагнуть не тільки вивчати профільні дисципліни, але й бути всебічно розвинутими особистостями.

 

     Та й наукові здобутки наших студентів теж не стоять осторонь. Призові місця у шаховому турнірі, активні виступи на конференціях – усе це показує, наскільки велика увага приділяється деканатом та викладачами для організації цікавого дозвілля молоді. Студентська організація, у свою ж чергу, проводила безліч вікторин на різні тематики для підвищення кваліфікаційного рівня розвитку студентства.
     Активну участь у цьому приймали літературна студія «Фенікс», яка надавала різні можливості творчої реалізації, влаштовувала різні івенти і випустила перший семестровий літературний вісник «Знайди себе», а також аніме-клуб, який заохочував до пізнання нової культури.

     Також впродовж навчального семестру завершилась робота над облаштуванням зони для відпочинку студентів, так званого Арт-простору. Завдяки підтримці ректорату університету і деканату факультету ветеринарної медицини ми маємо нове, світле та чисте приміщення, де можна не тільки перепочити між парами, але й проводити зустрічі, відкриті кінопокази, літературні вечори та репетиції різних колективів.
     Палітра нашого студентського життя настільки різнобарвна та неординарна, що нудьгувати часу просто немає. Нові ідеї та проекти вже чекають на нашу активну молодь, тому бажаємо вам вдалого відпочинку і з нетерпінням очікуємо нових зустрічей!
     Всіх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!!!

Красновид Ольга,
голова Студентської організації ФВМ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook