Майбутня ветеринариня Ірина Мазур: "ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБіП УКРАЇНИ"

13 грудня 2021 року

У вирі шкільних клопотів, підготовки до ЗНО, постійних рекомендацій знайомих і батьків відчуваєш себе розгубленим серед тисячі оголошень, відгуків та  порад про те, який університет обрати для вступу. Постійно переглядаєш рейтинги університетів. 

Але я, як студентка 4 курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України, маю певний досвід і можу тобі допомогти швидше зробити правильний вибір. Адже вступ на наш факультет – це твій крок у самостійне життя, шлях до перспективної професії, нових вражень та знайомств. Це саме той факультет, який надасть кожному можливість отримати якісну вищу освіту та оволодіти новітніми методами дослідження стану здоров’я тварин, навчить надавати їм потрібну та якісну допомогу.
 
А тепер, хотіла б розповісти про переваги навчання на факультеті ветеринарної медицини:
По-перше. НУБіП України є потужним, сучасним, багатопрофільним закладом вищої освіти. Чільне місце в освітньому процесі відводиться практичній підготовці. Факультет постійно оновлює матеріально-технічну базу освітнього процесу, наповнює новими зразками та технологіями навчальні лабораторії, співпрацює з видатними роботодавцями, які надають можливість проходження виробничої практики на передових сучасних підприємствах. Крім того, на факультеті ветеринарної медицини працює ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс», готель для тварин та стаціонар, в якому утримують тварин для практичних занять з різних дисциплін.

По-друге. Можливість отримання подвійного диплому і закордонні практики. Щороку студенти проходять виробничі практики у фермерських господарствах за кордоном – у Німеччині, Норвегії, Швейцарії, Данії, США, Нідерландах, Фінляндії, Австрії, Австралії, Польщі.
По-третє. Навчання іноземними мовами. Студенти мають змогу навчатися у групах з викладанням дисциплін англійською мовою. Після закінчення університету випускники отримують відповідний сертифікат.
По-четверте. Окрім того, університет розташований на мальовничій території Голосіївського парку. Родзинкою університету є ботанічний сад, тінисті алеї якого наповнені чарівними альтанками, фонтанами, місточками та статуями.
По-п'яте. Активне та цікаве студентське життя. До послуг молоді – спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти. Лідерські та управлінські якості можна розвивати через самоврядування – у студентській та профспілковій організаціях університету.


І, на останок. Стадіон і спортивний корпус, футбольні, волейбольні поля, а також лісові доріжки для ранкових пробіжок або катання на велосипедах – все для підтримки доброї фізичної форми. Студенти нашого факультету мають змогу відпочивати та набиратися сил в екологічно чистій зоні у спортивно-оздоровчому таборі «Академічний» в м. Іллічівську, що на березі Чорного моря.

Отже, чекаємо на тебе в стінах нашої alma-mater!

ТВІЙ ВИБІР – ТВОЯ ДОРОГА,
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБіП УКРАЇНИ – ТВОЯ ПЕРЕМОГА!

Ірина Мазур, студентка 4 курсу 2 групи;
Вікторія Грищенко, 
професорка кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook