Синхронізація поколінь: проректор та мешканці 4 гуртожитку на одній хвилі

10 грудня 2021 року
     09 грудня до мешканців 4 гуртожитку, що на Бурмистенка, із дружнім візитом завітали проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша та директор студентського містечка Сергій Стецюк.

     Вкотре, проректор зініціював зустріч із студентами, аби на власні очі побачити та почути усе те, про що іноді студентам важко сказати адміністрації, коли розмова відбувається за закритими дверима високих кабінетів. Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, його заступник Олександр Шевченко та декан юридичного факультету Олена Яра разом із заступницею Оленою Улютіною ніколи не стояли осторонь подібних заходів, вони своєю присутністю додали впевненості своїм вихованцям та підставили їм надійне плече.
     Увага мешканців гуртожитку була зосереджена на темі здоров’я, адже в рамках теперішнього буття – це питання номер один. Проректор та адміністрація факультетів закликала усіх присутніх бережливо ставитись до себе та своїх ближніх: використовувати захисні маски, у громадському транспорті одягати рукавиці, уникати натовпів. Також нагадали, що в університеті майже кожного тижня проводять щеплення проти COVID-19, де усі охочі, які досягли повноліття мають змогу провакцинуватись.

     Студенти – майбутнє держави, саме здобувачі вишу виконують в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, беруть безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму. Найважливішою цінністю студентів є свобода, прагнення до нових знань і готовність самим творити зміни. Університет – площина для реалізації особистості. На жаль, в умовах сучасних карантинних обмежень заходів стало менше, проте функціонують гуртки, секції, проводяться цікаві пізнавальні години, робиться все аби студент реалізувався в першу чергу, як особистість. Студентський актив заохочує мешканців корисно проводити час після навчання, дбати про своє фізичне і ментальне здоров’я, організовують змагання, турніри та багато цікавого. Нещодавно, у 4 гуртожитку відбувся турнір з настільного тенісу, Сергій Кваша вирішив не словом, а ділом показати майстер-клас для мешканців і зіграв декілька партій з мешканцями гуртожитку та з переможцем гри, студентом факультету землевпорядкування Олександром Вертелецьким, суддею турніру став директор студентського містечка Сергій Стецюк. Проректор особисто вручив чемпіону приз – книгу з своїм підписом. Студенти були вражені та їхні очі сяяли від здивування: професор, академік, проректор, член ректорату знявши піджак професійно володіє ракеткою і дає фору навіть переможцю турніру. Декан Тарас Євсюков також підловив атмосферу вечора та змагався зі студентами в армреслінгу, де до слова здобув перемогу. Усі мешканці були приємно вражені дружньою і не нав’язливою атмосферою, багато розмовляли, висловлювали прохання.

  

  

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, наголошує, що завданням Університету є створення найкращих умов для проживання, найкращі викладачі, найкращі учні з усієї України, які будуть навчатися, а потім працювати в державі. Працювати – тут, реалізовуватись – тут, в Україні, на благо нашої держави, на захист кожного українця.
     Завдяки таким зібранням, адміністрація стає ще на крок ближчою до студентства, лише такий синхронізований тандем є запорукою процвітання нашого Університету, лише в єдності наша сила.

Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook