ВИБІР ВИПУСКНИКІВ - НУБіП України

6 грудня 2021 року
    Для випускників спеціальності 193 Геодезія та землеустрій Боярського фахового коледжу вибір майбутнього є очевидним. Вони не тільки планують працювати за обраним фахом, але й мріють продовжити навчання на факультеті землевпорядкування одного з провідних університетів країни – НУБіП України. Минулого тижня, за запрошенням декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова наші здобувачі освіти разом із заступником директора коледжу з виховної роботи Іванною Гетманьчик відвідали факультет землевпорядкування. Там вони ознайомилися з матеріально-технічною базою, побачили аудиторії і лабораторії, в яких хочуть навчатися в недалекому майбутньому, побували на заняттях, тобто відчули себе повноцінними здобувачами освіти факультету землевпорядкування.

    Зустріч розпочалася з відвідування навчальної лабораторії землевпорядного проектування, де випускники Боярського фахового коледжу ознайомилися з сучасними геодезичними приладами, GNSS-обладнанням та безпілотниками. У навчальній лабораторії автоматизованих систем в управлінні земельними ресурсами майбутні абітурієнти перенеслися на лабораторне заняття з використанням програмного забезпечення з обробки матеріалів аерогеодезичних робіт. Здобувачі освіти коледжу завітали до філії наукової бібліотеки, де познайомилися з унікальними виданнями та дізналися як надаються онлайн-послуги бібліотеки, що особливо зручно під час дистанційного навчання в університеті.

    Далі екскурсія продовжувалася в навчально-науково-виробничій лабораторії геоінформаційних технологій і дистанційного зондування та навчально-науковій лабораторії картографічного моделювання проблем природокористування, де ознайомилися з надбаннями і розробками науково-дослідних робіт кафедр. Потому гості відвідали навчальну лабораторію фотограмметрії та земельного менеджменту, побачили особливості процесів обробки даних аерофотограмметричного знімання, складання ортофотоплану.

     Заступник декана Олександр Шевченко відповів на питання екскурсантів. Найактивніших випускників коледжу Ярослава Злиденного, Влада Вакуленка, Марію Міщенко, Олександра Жмура цікавили питання вступу, умови проживання в гуртожитку, можливостей розвитку творчих й спортивних здібностей.
Здобувачі освіти Боярського коледжу на власні очі переконалися в перевагах продовження навчання за спеціальності 193 Геодезія та землеустрій на факультеті землевпорядкування НУБіП України. Вони вдячні за запрошення декану Тарасу Євсюкову і за проведену їм екскурсію заступникові декана Олександру Шевченку, завідувачам та викладачам кафедр. Вибір зроблено! Тож хай таланить успішно скласти випускні іспити та стати здобувачами освіти факультету землевпорядкування НУБіП України!

 


Наталія Грицишин,
завідуюча технічним відділенням 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook