Перемога на міжнародних змаганнях зі спортивного орієнтування

5 грудня 2021, 22:27
м. Мурсія, Іспанія

 

   4-5 грудня 2021 року в місті Мурсія, Іспанія відбулися міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «El Trofeo Costa Cálida pone fin a la temporada de O-Pie 2021». До програми змагань входив всесвітній ранговий старт за результатами цих змагань провідні спортсмени з різних країн отримують бали до міжнародного рейтингу.

   1 місце на всесвітньому ранговому старті у змаганнях на довгій дистанції серед жіночої еліти здобула представник НУБіП України Олександра ПАРХОМЕНКО – асистент кафедри інформаційних систем і технологій факультету інформаційних технологій. За сумою двох днів змагань Олександра зайняла 2 місце серед жіночої еліти. Сестра Олександри – Галина зайняла 5 місце за сумою двох днів змагань.

   Змагання проходили на складній для пробігання гірській місцевості з крутими схилами, скелями.

  

  

   Стаття, відео про змагання на сайті федерації орієнтування Іспанії: El Trofeo Costa Cálida pone fin a la temporada de O-Pie 2021 - Federación Española de Orientación (fedo.org)

   Готуючись до цих змагань 27 листопада дівчата взяли участь у змаганнях з гірського бігу «Житомирські вертикалі 2021» по крутих схилах річки Тетерів на околиці Житомира, де Олександра зайняла 2 місце з бігу на дистанції 7 км. 

 

В’ячеслав Пархоменко,
тренер секції спортивного орієнтування


Будівля аграрного міністерства Іспанії в Мадриді
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook