Вітаємо з ювілейним Днем Збройних Сил України!

6 грудня 2021 року

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шановні викладачі, студенти, співробітники!

6 грудня вся Україна відзначає День Збройних Сил – свято незламності, мужності та незламного духу. Сьогодні вітаємо всіх тих, хто обрав шлях військового – шлях нелегкий, але гордий та шанований, а також всіх ветеранів Збройних Сил, викладачів і курсантів кафедри військової підготовки
з 
Днем Збройних Сил України!

     Саме на армію покладена священна місія: оберігати спокій народу, стояти на варті рідної землі, вірою і правдою служити українській нації. Свято Збройних Сил України – це і данина пам’яті тисячам воїнів, захисників Київської Русі, визвольних змагань 1648-1657 років, часів УНР, а також нашим студентам і викладачам-захисникам Києва від фашистських загарбників, яким встановлено Меморіал на території університету. Наші випускники, викладачі і співробітники й сьогодні достойно захищають країну на Сході України в зоні проведення операції об’єднаних сил.
     Тож бажаємо вічного миру, міцного здоров’я, довголіття, успіхів й везіння у військових операціях, незламної волі, надійного родинного тилу, сили та здійснення всіх ваших мрій, віри і надії! Нехай оминають Вас кулі, а любов до України додає наснаги у боротьбі!

 

     Ми вдячні всім – хто захищав і захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто готує кадри для Збройних Сил, хто ставав на захист Вітчизни за її покликом!

     У пам'яті нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Низький уклін кожному воїну, який віддано служить Україні, який є гордістю кожного громадянина нашої держави, гордістю всього українського народу. Згуртувавши зусилля збережемо Україну єдиною і неподільною!

     Вічна пам’ять нашим сучасним ГЕРОЯМ: Олександру Марчуку, Олександру Піддубному, Петру Шемчуку, Олександру Філю, Андрію Моругому, Івану Ступаку, Ільгару Багірову, Анатолію Бєлобусову, Олександру Грицаю, Дмитру Куриленку, Артуру Голубу.

Слава українським воїнам!
Слава Україні!

 


     З пошаною  

ректор НУБіП України,         Станіслав Ніколаєнко

 

академік Національної академії
педагогічних наук України


     

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook