Данило Кіфа – студент 1-го курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів на світових змаганнях з бально-спортивних танців

6 грудня 2021 року
     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів навчається талановита молодь. Свої таланти студенти проявляють у навчанні, в науці, спорті, художній самодіяльності та в усіх інших сферах становлення особистості. При цьому досягаючи великих успіхів та звершень.

     В листопаді 2021 року студент 1-го курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України Кіфа Данило та його партнерка Остапюк Катерина стали призерами та здобули 5 місце в світових змаганях з бально-спортивних танців «Dutch Open & WDC AL World Championships» на відкритому чемпіонаті світу, що відбувся у місті Ассен, Голландія.

     З 1999 року в Ассені проходить Dutch Open Dance Festival і за час свого існування став одним із улюблених танцюристами турнірів зі спортивних бальних танців. Турнір світових змагань з бально-спортивних танців включає в себе п’ять танців, які виконуються в багатьох країнах світу: вальс, танго, віденський вальс, повільний фокстрот, квікстеп. Оцінюється кожен танець окремо. За виконання програми танцю надаються відповідні бали і за сумою отриманих балів присуджуються місця. Звісно, переможцями Dutch Open Assen у різні роки ставали найбільш талановиті танцювальні дуети, імена яких добре відомі у танцювальному світі – це переможці та призери найбільших світових змагань.

      Танцювальний фестиваль Dutch Open в Асені відрізняється не лише сильним та зірковим складом учасників. Слід зауважити й на тому, що виступ пар тут оцінюють фахівці, які знають як змагатися на найвищому рівні, жити життям танцю і в чиїх знаннях й навичках не виникає сумнівів. Ось чому танцювальний майданчик в місті Ассені щороку приймає велику кількість учасників з різних країн світу.
     Змагання у житті кожного спортсмена – це яскрава, важлива подія, що залишає незабутні враження, надихає на нові перемоги. Данилу і його партнерці вдалось здобути призове місце у надзвичайно важкій боротьбі завдяки наполегливим тренуванням та сильному спортивному характеру.

     Для Данила, це не перший досвід в змаганнях світового рівня. Головною метою участі в змаганнях було показати свої найкращі здібності, розкрити можливості, а це – результат багатоденних виснажуючих тренувань і, звісно, здобути очікувану заслужену нагороду.

     Студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Данило Кіфа і надалі планує розвивати та покращувати свій талант у танцювальному мистецтві, а також ділитися своїм досвідом з усіма бажаючими студентами нашого університету.

Василь Бочков,
заступник декана факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook