НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА

30 листопада 2021 року
     Навчальним планом з підготовки фахових молодших бакалаврів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій передбачено проходження навчальної практики із вступу до спеціальності. Мета практики – ознайомити здобувачів освіти із основними положеннями організації освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти, безпосередньо в Боярському ФК НУБіП України, змістом та особливостями сфери майбутньої професійної діяльності.

    Під час навчальної практики була організована зустріч з заступником керівника Київського обласного підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Асоціація фахівців землеустрою України», членом ради роботодавців Боярського ФК НУБіП України Скориком Миколою Анатолійовичем, який презентував цікавий майстер-клас із демонстрації та застосування сучасних геодезичних приладів і програмного забезпечення, розповів про можливості працевлаштування на сучасному ринку праці, відкриття власної справи та поділився досвідом у сфері геодезії та землеустрою.

Бажаємо нашим студентам не втрачати зацікавленості до обраної професії, прагнення вдосконалюватися, бажання працювати над собою!

 

Віктор Сидорко, викладач 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook