Сприяємо професійному самовизначенню майбутніх фахівців 212 спеціальності

8 жовтня 2021, 12:00
Міжнародний виставковий центр

 8 жовтня 2021 р. студенти 11 групи 4 курсу разом із наставникому відвідати науково-практичні заходи 30-ї Міжнародної виставки «PUBLIC HEALTH 2021» та Міжнародної виставки лабораторного обладнання, інноваційних технологій та рішень LABExpo, що тривали з по 8 жовтня у Міжнародному виставковому центрі, Броварський пр-т, 15, (м. Лівобережна). Виховний захід було  проведено задля сприяння професійному самовизначенню майбутніх фахівців, що навчаються за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».



Цьогорічні заходи відбувалися у форматі конференцій, семінарів, тренінгів, майстер-класів та фахових шкіл. Програму виставки готували понад 60 різних організацій. У роботі виставки взяли участь двісті сорок п’ять різних компаній, які розташувалися на 10 тисячах квадратних метрів Міжнародного виставкового центру Києва.




На виставці було представлено новітнє лабораторне обладнання та сучасні технології покликані забезпечувати різноманітні аспекти громадського здоров’я.

Особливий інтерес у студентів викликала частина виставки LabExpo де було представлено лабораторне й аналітичне обладнання та заходи у форматі школи Lab4Lab School для засвоєння та вдосконалення навичок з нових методів аналізу.
На стенді компанії «ПроБиоВет» студенти ознайомилися із січасним обладнанням для проведення мікробіологічного дослідження харчових продуктів фірм Interscience та Labrobot.

Подібні заходи підтверджують тісний взаємозв’язок ветеринарної та медичної галузі щодо забезпечення громадського здоров’я.


Галабурда Марія - наставник групи.

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook