Три роботи молодих науковців НУБіП України беруть участь у конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України для молодих вчених

16 липня 2014 року

Три праці молодих науковців НУБіП України пройшли перший етап конкурсного відбору на здобуття щорічної премії Президента України для молодих вчених.

Це роботи «Система нормативно-інформаційного забезпечення оцінки біопродуктивності лісів України», авторів Білоуса А.М., Василишина Р.Д., Лакиди І.П., Мовчана Д.М., «Правове регулювання охорони довкілля у сільському господарстві», авторів Дейнеги М.А., Краснової Ю.А.,  Піддубного О.Ю.,  Новак Т.С.  та «Розробка інноваційних біотехнологій і обладнання для виробництва органічної продукції та енергетичних ресурсів» за авторства Маруса О.А.,  Сидорчук О.В., Таширевої Г.О.

До обговорення наукових робіт запрошуються наукові та науково-технічні організації, наукові установи, підприємства, вищі навчальні заклади, учені та спеціалісти, широка громадськість. Відгуки та зауваження, а також матеріали робіт і їх авторських колективів просимо надсилати до 15 жовтня 2014 року за адресою:

03680, м. Київ-150, вул. Горького, 51,

Комітет з Державних премій України в галузі науки і техніки

 Ваші коментарі можна залишати на відповідних сторінках веб-сайту Комітету за адресою: www.kdpu-nt.gov.ua.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook