Робота приймальної комісії у розпалі: продовжується прийом держслужбовців

15 липня 2014 року

15 липня відбулося чергове робоче засідання приймальної комісії. Центральне питання порядку денного – вступна кампанія на програми підготовки фахівців ОКР «Магістр» спеціальності «Державна служба» у 2014 р. Відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Семен Волошин поінформував присутніх про стан надходження заяв від вступників, стан готовності предметних екзаменаційних комісій до роботи. Зокрема, подано 75 заяв, з них на денну форму навчання – 21 заява, а на заочну форму навчання – 54 заяви. Ліцензійний обсяг доведений до університету – 50 місць, отже вступ буде проходити на конкурсній основі.

Директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць повідомила, що особливо приємно те, що серед бажаючих взяти участь у вступних випробуваннях значний відсоток становить контингент осіб за профільними спеціальностями - ветеринарна медицина, екологія, земельні ресурси.

Також триває прийом документів на підготовку фахівців ОКР «Бакалавр». Станом на 14 липня подано 5363 заяви, що значно перевищує минулорічну кількість заяв станом на відповідний день прийому.

Прес-служба НУБіП України

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook