Заняття у вигляді наукового семінару - інновації на кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології

28 листопада 2021, 22:28

  Навіть під час дистанційного навчання студенти факультету ветеринарної медицини проявляють ентузіазм і наполегливість у вивченні фундаментальних дисциплін. І так у період з 26.10.2021 по 15.11.2021 року зі студентами, 2 курсу 4 групи, факультету ветеринарної медицини (спеціальність «Ветеринарна медицина» - 211) було проведено ряд лабораторних занять з ветеринарної мікробіології на платформі Zoom у вигляді наукових семінарів. Студенти виявили зацікавленість щодо проведення занять у вигляді наукового семінару, де самі представляли доповіді у вигляді презентацій на надзвичайно цікаві теми: «Видатні мікробіологи 19 – 20 сторіччя» «Рикетсіози» і «Бактеріальні анаеробні інфекції», «Мікоплазмоз» і «Лептоспіроз». Обговорення заслуханого матеріалу проходило надзвичайно активно студенти ставили питання один одному, що створило прекрасну атмосферу і викликало цікавість повторити подібний навчальний експеримент.

   Обговорення плану занять і тем доповідей зі студентами 2 курсу 4 групи  факультету ветеринарної медицини, студенти задають уточнюючи питання викладачу.
   Студентка Колісник А. коротко висвітлює основні наукові досягнення Луі Пастера. Студентка Колісник А. розповідає за видатні досягнення у мікробіології, вченого світового рівня Роберта Коха.

   Студентка Кальченко С. висвітлює інформацію щодо анаеробних інфекціях і їх роль у тваринництві. Студентка Кальченко С. характеризує морфологічні особливості деяких анаеробів на прикладі Clostridium perfringens. Студентка Шаталов О. Оголошує тему свого докладу «Рикетсії».

   Допомогу при виникненні дискусійних питаннях студентів завжди вносив ведучий викладач. Цікава і жвава дискусія та підведення підсумків студентських доповідей. Дуже доречними були доповнюючи та роз’яснюючи матеріали викладача курсу Радзиховського М.Л.

Проф. Микола Радзиховський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook