Ремонт – це не клопіт, а творчість і самореалізація. На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК здійснено черговий ремонт аудиторій.

29 листопада 2021 року
НУБІП України, 11 корпус, ауд. 312

      Слово «ремонт» у більшості людей викликає як мінімум легке тремтіння та думки про втрачений час. Ремонт асоціюється з брудом, шумом, клопотами, невизначеністю, фінансовими ризиками і невідомим строком його завершення, який може розтягнутися на тривалий час.

     Але завдяки добре спланованій колективній роботі працівників кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК над виконанням завдань з ремонту викладацьких аудиторій кафедри (ауд. 312, корпус 11) вдалося в стислі терміни досягти бажаного результату і тепер можна не лише милуватися проробленою роботою, але з новим творчим натхненням працювати в університеті. Адже левину частку свого життя, як доводять вчені, науково-педагогічні працівники проводять на робочих місцях. І в яких умовах вони працюють, буде залежати кінцевий результат налагодженої та успішної праці кожного викладача чи допоміжного персоналу. 
     Кожна господиня піклується про порядок і чистоту в своїй оселі, особливо напередодні великих свят ретельно приводить до ладу помешкання. Ось і у нас на кафедрі у викладацькій засяяло світло свіжості, чистоти і доброти. І символічно, що це сталося перед Новим 2022 роком та Різдвом Христовим.
     Коли всі співробітники кафедри гуртом взялися за роботу - дівчата фарбували підвіконними, батареї, двері, плінтуси, мили і прибирали, хлопці займалися збиранням меблів, - все кипіло та бурлило. Ніхто не цурався роботи - ні професор, ні доцент, ні майстер виробничого навчання. Кожну вільну хвилину весь викладацько-допоміжний персонал використовували для ремонту викладацької. Хіба це не щастя?!
     Дай Боже, всім, як і ми, працювати на спільну справу, створювати на своїх робочих місцях приємну атмосферу і затишок.
     Спільна фізична праця не відібрала у нас сил, а, навпаки, додала ще більшої впевненості, відповідальності та цілеспрямованості. Цим невеличким прикладом ми хочемо сказати іншим колективам університету, що якщо є бажання покращити умови праці, то ніхто цьому не стане на заваді.
     Дорогі колеги, створюйте у своїх робочих кабінетах затишок, робіть кожен квадратний метр на роботі яскравішим і тоді ця робота стане не просто задоволенням, а справжньою насолодою. Адже настрій кожної людини прямопропорційний її працездатності. Навчальний процес зі студентами проходить невимушено, з'являються нові наукові ідеї і взагалі на роботу летиш на крилах. 
     Хочеться також висловити щирі слова вдячності за підтримку та наданні матеріальних ресурсів керівництву нашого факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: декану Баль-Прилипко Ларисі Вацлавівні і заступниці декана Слободянюк Наталії Михайлівніі, та проректору з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенку Валерію Васильовичу, підпорядковані підрозділи якого допомогли нам в ремонтних роботах з підготовки підлоги, стін, стелі до фарбування. А кожному викладачеві кафедри за доведення цих робіт до логічного завершення.
     Головне, що ця справа принесла нам усім радість і щастя. Тому з впевненістю можемо зараз констатувати: "Ремонт почато - ремонт закінчено". В кімнатах стало набагато світліше, свіжіше і приємніше. Хіба не цього хоче кожна людина?!
     Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК знайшла просте і ефективне рішення, як перетворити ремонт на творчість і самореалізацію, а головне – зробити його швидко і економно.
 
Доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

Марія Жеплінська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook