Завершується вступ до магістратури

14 липня 2014 року
14 липня відбулося робоче засідання приймальної комісії під головуванням в.о. ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка
 
Ключове питання – результати вступних випробувань та формуванням рейтингових списків вступників на програми підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» у 2014 р. Відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Семен Волошин зазначив, що складали вступні випробування 2400 осіб. На поточний момент подано 246 оригіналів документів.
 
 
В.о. проректора з навчальної і культурно-виховної роботи Оксана Зазимко оголосила інформацію про обсяг державного замовлення за профільними спеціальностями на підготовку фахівців ОКР «Магістр» і «Бакалавр». В цілому по країні Кабінет Міністрів зменшив потреби у фахівцях на 3%. Разом з тим, на деякі спеціальності обсяг держзамовлення для нашого університету зменшений на значно більший відсоток. Присутні директори Навчально-наукових інститутів категорично не погодились із запропонованими цифрами, тому Оксані Зазимко доручено відстояти інтереси університету у Міністерстві освіти та науки України з тим, щоб обсяг держзамовлення був на рівні не нижче минулорічного.
 
 
 
Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида запропонував звернути увагу та оптимально врегулювати співвідношення кількості абітурієнтів-випускників шкіл та спеціалізованих коледжів.
 
 
Була підтримана пропозиція в.о. першого проректора університету Ігоря Ібатулліна найближчим часом провести зустріч абітурієнтів і їхніх батьків з очільником університету Станіславом Ніколаєнком
 
 
 
Прес-служба НУБіП України
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook