«Золото» « КОЛОСА»

23 листопада 2021 року
         Початок грудня для народного ансамблю пісні танцю «Колос» протягом багатьох років ознаменовувався традиційною зустріччю його випускників з кількагодинним концертом діючого складу і кількасотенним виконанням «Реве та стогне Дніпр широкий…» Цього року вкотре доводиться говорити «на жаль…» На жаль, карантинний період не дозволив студентам підготувати повноформатний концерт для випускників, та й зустріч «колосистів» буде дещо іншою. Проте... Подарунки сьогоднішнього складу «Колоса» старшим товаришам все-таки є - це нагороди на різного рівня фестивалях і конкурсах .
         Ось і зараз, напередодні зустрічі, хореографічна група під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Ольги Сауріної презентувала 1-шу премію, яку виборола на 23-му Міжнародному фестивалі-конкурсі «Київ Єднає», що проходив   за підтримки Міністерства освіти и науки України,
 
 
і 1-шу премію на 33-му міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі « GOLDEN FEST»:
 
 
         До того, що журі завжди вимогливе до конкурсантів, танцюристи звикли. Цього разу на фестивалі-конкурси вони подали заявку, бо у складі журі були сучасні молоді, креативні, неординарні особистості, як от головний хореограф двох сезонів телевізійного проєкту «Народна зірка», яка працює з Потам і Настею, Ольгою Поляковою, Віктором Павликом, Віталієм Козловським Ольга Пожарська, співзасновник балету А6, хореограф, педагог і директор студії «А6 Stars», «A6 Sofiyskiy», «A6 Jump» Адам Уєдраого, хореограф 6-го сезону проєкту «Танцюють всі» соліст трупи «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ» Сергій Кон,  директор міжнародних фестивалів «Слов'янський Вінець» і «Танцювальний Шторм», режисер-постановник телепроєктів «Службовий романс», «Народна зірка», «Голос країни», суддя національної категорії Hip-Hop International Андріс Капиньш, солістка національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірьского Віктория Карпенко… Їх думка для молоді була важливою. І 1-ша премія знову надихнула!
         А тим часом хорову групу «Колоса» запросив до участі Міжнародний фестиваль-конкурс «Таланти планети-2021», який відбувся у Братиславі. Вітаємо хорову групу і її керівника – старшого викладача кафедри культурології Володимира Якимчука: у наших конкурсантів – Гран-Прі!
 
 
         Тож справа «Колоса » у надійних руках. І слава «Колоса» - теж! 
 
Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook