Відбулась спільна науково-практична конференція НУБіП України та Royal Canin «Сучасні тенденції ветеринарної медицини»

21 листопада 2021 року
     14 листопада 2021 р. відбулась традиційна спільна науково-практична конференція НУБіП України та Royal Canin «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ» (за підсумками результатів дослідження в рамках підготовки магістерських робіт студентами магістратури 2 року навчання) для магістрів-випускників спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», на якій вони змогли представити результати своїх досліджень в рамках підготовки випускних магістерських робіт. Дана подія відбулась в рамках загальноуніверситетської конференції відповідно до розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука.

     Метою даного заходу було представлення результатів досліджень студентів магістратури випускного курсу в рамках підготовки магістерських робіт задля ознайомлення гостей, викладачів, співробітників, студентів магістратури та бакалаврату з основними результатами та досягненнями магістрів-випускників.
     Неординарність даній події надало те, що місцем зустрічі наших магістрів, провідних лікарів клінік, роботодавців та викладачів факультету стала онлайн-платформа YouTube-каналу, трансляцію на якому організували наші друзі і партнери – компанія Royal Canin Ukraine. Традиційно програма конференції включала не тільки доповіді магістрів, а й доповіді, що були представлені роботодавцями та провідними лікарями ветеринарної медицини.
     Магістрів на конференції вітали декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, менеджер з наукових комунікацій та зв`язків Royal Canin Ukraine Юлія Романишина, лікар ветеринарної медицини, член EVSSAR, репродуктолог, хірург Юлія Любезнікова, лікар ветеринарної медицини, головний лікар клініки «Діавет», стоматолог, ендокринолог, хірург Євгеній Шевченко, заступник декана факультету з магістерської підготовки Володимир Мельник.


     Гості конференції взяли активну участь в обговоренні та оцінці представлених робіт, звернули увагу на актуальність обраних тем, сучасних підходів у вирішенні поставлених завдань та якість сформованих висновків та пропозицій при вирішенні завдань досліджень, а також прийняли активну участь в обговоренні представлених результатів досліджень магістрів та відзначенні кращих на їх думку робіт. Окрім обговорення власних доповідей, магістри взяли активну участь в обговоренні виступів запрошених гостей.


     Підсумовуючи захід, гості та учасники конференції зазначили, що магістри факультету відповідально підійшли до підготовки та висвітлення результатів своїх досліджень, а тому вони не залишились без відзначення та подарунків, серед яких нашими партнерами з Royal Canin Ukraine було розіграно та презентовано студентам ряд цікавої та корисної літератури і сувенірної продукції.


Володимир Мельник,
заступник декана факультету ветеринарної медицини
з магістерської підготовки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook