Вітаємо студентів НУБіП України – переможців стипендіальної програм "Завтра.UA" 2014 року

8 липня 2014 року

         8 липня 2014 року на засіданні ректорату студентам університету-переможцям стипендіальної програми "Завтра.UA" в.о. ректора Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи Фонду Віктора Пінчука.

Це перша в Україні приватна загальнонаціональна ініціатива з підтримки талановитої молоді. Головна її мета – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Програма спрямована на те, щоб талановита молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні. Стипендіати програми "Завтра.UA" відбираються щорічно на основі відкритого загальнонаціонального конкурсу. Всього у другому його турі експерти перевірили 1864  роботи.

До участі в третьому турі конкурсу - 2013/14 було допущено 602 конкурсанти. Національний університет біоресурсів і природокористування України був представлений 14 роботами. Три з них стали переможцями:

- Тарас Сівченко, студент 4-го курсу з роботою "Пристрій для визначення електропровідних властивостей грунту" (керівник - Олександр Броварець, к.т.н., доцент кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка);

- Олександр Івченко, студент 2-го курсу магістратури з роботою "Універсальна установка для догляду за деревами лісових та садово-паркових насаджень" (керівник - Андрій Пилипенко, к.т.н., доцент кафедри механіки та опору матеріалів);

- Марія Рибчинська, студентка 2-го курсу магістратури з роботою "Мікроклональне розмноження томатів (отримання безвірусного посадкового матеріалу)" (керівник - Юлія Коломієць, к.б.н., доцент, декан факультету біотехнології).

Прес-служба НУБіП України

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook