Підсумки діяльності і плани на перспективу редакційної колегії наукового журналу "УКРАЇНСЬКИЙ ЧАСОПИС ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК" НУБіП України

20 листопада 2021 року

Публікаційна активність вчених і розвиток наукових видань університету є важливими складовими формування міжнародних і національних академічних рейтингів.
Редакційна колегія наукового фахового видання «Український часопис ветеринарних наук» (свідоцтво про державну реєстрацію – Серія КВ № 23844-13684ПР від 03.04.2019 р.) з метою популяризації та впровадження результатів наукових досліджень у сферу ветеринарної медицини з питань забезпечення здоров’я тварин (спеціальність 211) та ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи (спеціальність 212) приймає до друку наукові статті проблемно-постановчого, узагальнюючого та методичного характеру.
Головна мета журналу – сприяння розвитку наукових досліджень і популяризація наукових результатів у галузі ветеринарної медицини.
Засновник журналу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ).
Фахова реєстрація в МОН України - Наказ № 1643 від 28.12.2019 р., категорія «Б».
До складу редакційної колегії запрошено авторитетних вчених за напрямом «Ветеринарна медицина» як з України, так і зарубіжних країн (США, Китаю, Ізраїлю, Туреччини, Колумбії, Африки, Польщі, Албанії, Чехії, Румунії, Молдови).

Читати далі...
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook