В ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Екосистемні послуги лісів та урболандшафтів»

18 листопада 2021 року
Киів, НУБіП України

В ННІ лісового і садово-паркового господарства 18 листопада 2021 рокувідбулася Міжнародна науково-практична конференція «Екосистемні послуги лісів та урболандшафтів». Конференція, зважаючи на  епідеміологічну ситуацію пов’язану з Covid-19, проходила в режимі онлайн. Під час роботи конференції обговорювалися актуальні питання в галузі лісового і садово-паркового господарства, деревообробних і меблевих технологій. 

Іванна Данілова, учасниця з Українського науково-дослідного інституту гірського лісівництва ім. П.С. Пастернака представила доповідь: "Вплив структури насадження на кількість мертвої деревини в лісах з різним типом господарювання"

Під час конференції Максим Бур’янчук, аспірант кафедри такасації лісу та лісового менеджменту представив доповідь: "До питання удосконалення Технічних умов визначення класів якості круглих лісоматеріалів сосни звичайної"

Завідувач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, професор Андрій Білоус представив доповідь: "Застосування методу 3D сканування для встановлення щільності деревного детриту". Під час доповіді автор представив результати досліджень використання нового, сучасного методу оцінки щільності деревини за допомогою 3D-сканера.

Анатолій Макаревич, аспірант кафедри таксації лісу та лісового менеджменту представив доповідь: "Проблеми інвентаризації зелених насаджень забудованої частини міста". 

Ірина Макарь, аспірантка кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій представила доповідь: "Особливості використання стартового добрива пролонгованої дії "Osmocote Pro 5-6 m" у контейнерній культурі рослин роду Chamaecyparis Spach."

Вероніка Лукашик, аспіранка кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій представила доповідь "Особливості отримання садивного матеріалу різними способами розмноження рослин роду cornus L."

Лариса Лопатько, аспірантка кафедри технологій та дизайну виробів з деревини представила доповідь: "Застосування нанорозмірних частинок металів у будівельних матеріалах"

Олександра Снаровкіна, аспірантка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну представила доповідь: "Стан рослин роду Aristolochia L. на території Ботанічних садів міста Києва". Доповідач представила власні дослідження з використання кирказону у ботанічному саду ім. Гришка та Ботанічному саду НУБіБ України.

Владислав Омельчук, аспірант кафедри технологій та дизайну виробів з деревини представив доповідь на тему: "Екологічні матеріали з деревини для будівництва". Доповідач представив сучасні технології будівництва з деревини та навів порівняння сучасних матеріалів для будівництва будівель.

Роман Задорожнюк, аспірант кафедри таксації лісу та лісового менеджменту представив доповідь за результатами власних досліджень щодо оцінки параметрів висоти дерев за результатами дешифрування аерофотознімків.

За результатами конференції буде опубліковано збірник матеріалів тез на сторінці НДІ лісівництва та декоративного садівництва у вкладці "Конференції"https://nubip.edu.ua/node/13492

Олександр Сошенський, доцент кафедри лісівництва,
секретар наукової ради НДІ лісівництва та декоративного садівництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook