ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ

16 листопада 2021 року
    16 листопада 2021 року відбулося онлайн-засідання Ради роботодавців. З вітальним словом до учасників засідання звернувся директор коледжу Сергій Кропивко. Він подякував членам Ради роботодавців за тісну співпрацю.
  Сергій Ірклієнко, директор Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства, голова Ради роботодавців коледжу, ознайомив присутніх з порядком денним засідання. На розгляд членів Ради були винесені питання щодо розроблення освітньо-професійних програм підготовки фахового молодшого бакалавра на 2022-2023 навчальний рік, вдосконалення практичної підготовки та про роль роботодавців у профорієнтаційній роботі.
   Завідувачі відділень Наталія Грицишин та Руслан Якимовський представили освітньо-професійні програми для ознайомлення і обговорення.
  Члени Ради роботодавців Ткаченко Микола, заступник директора з наукової роботи, Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН» та Нагорний Віталій, керівник відділу біологічних досліджень компанії «Сингента Україна», висловили свою готовність надати пропозиції щодо вдосконалення змісту виробничої практики здобувачами освіти спеціальності «Агрономія». Обговорили перспективи впровадження дуальної освіти.
  Процевська Світлана, заступник директора КП «Київський інститут земелних відносин», начальник управління з виконання міської цільової програми, наголосила на необхідності вивчення змін законодавства з питань землеустрою.
  Підсумовуючи результати зустрічі, директор Сергій Кропивко щиро подякував учасникам за роботу, активну участь у засіданні та закликав всіх до подальшої співпраці щодо удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців.

 

Лариса Ященко,
завідуюча лабораторією відкритого ґрунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook