На факультеті ветеринарної медицини відбулася атестація аспірантів та здобувачів

18 листопада 2021 року
     Згідно наказу ректора НУБіП України №1156 від 27.10.2021 року, 16 листопада 2021 року в онлайн-режимі відбулася атестація аспірантів та здобувачів 1-4 років навчання за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина», 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 091 – «Біологія».

     Атестаційна комісія у складі: голова комісії – директор НДІ здоров’я тварин д.вет.н., доцент Сергій Голопура, декан факультету ветеринарної медицини д.б.н., професор Микола Цвіліховський, члени комісії, гаранти програм: д. вет. н., доцент Наталія Грушанська, д.вет.н., доцент Марина Галат, д.вет. н., професор Ольга Якубчак, а також члени комісії д.вет.н., професор Дмитро Засєкін, д.вет.н., професор Віталій Недосєков, д.вет.,н., професор Володимир Духницький, к.вет.н., доцент Тетяна Немова заслухали звіти аспірантів і здобувачів та оцінили їх здобутки.

     Аспіранти та здобувачі представляли свої здобутки за звітний період, ділилися планами на майбутнє, активно відповідали на запитання членів комісії.

     Слід зазначити, що вкотре атестація аспірантів факультету ветеринарної медицини проходила за 100 % явки її учасників. Презентації здобувачів наукового ступеня доктора філософії за трьома спеціальностями були конкретними, наповненими здобутками за звітний рік, виваженими і з вказанням відсотку готовності дисертаційної роботи до захисту.


     На засіданні були присутні наукові керівники аспірантів та завідувачі кафедр, які, при необхідності, підтримували своїх аспірантів, коментували їх експериментальну та публікаційну роботи, характеризували їх науковий доробок та перспективи успішного завершення наукових робіт.
     Згідно наказу, до атестації було допущено 42 аспіранти та здобувачі. Атестаційною комісією всього було заслухано та атестовано 39 аспірантів. За невиконання індивідуального навчального плану атестовано не пройшли 2 аспіранти, 1 аспірантка перевелась у відпустку по догляду за дитиною.
    У підсумку, комісія успішно атестувала аспірантів та здобувачів, які виконали індивідуальний навчальний план та представили свої звіти за звітний період.

 Віталій Гончар,
Голова Ради аспірантів
Тетяна Немова,
секретар комісії

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook