Відкрите практичне заняття з інтегрованого курсу «Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія)»з використанням платформи Discord

8 листопада 2021 року

8 листопада 2021 року відбулося відкрите практичне заняття викладачки Ірпінського фахового коледжу, кандидата педагогічних наук Дібрівни Емілії Іванівни, для студентів 108-К групи з математики на тему: «Синус, косинус, тангенс кута. Радіанне вимірювання кутів. Тригонометричні функції числового аргументу» з використанням платформи Discord.

Основні задачі заняття були сформульовані викладачкою чітко і ясно. Емілія Іванівна подає тему нового матеріалу доступно, пояснюючи важливі для розуміння студентам моменти. Вдало підібраний метод дозволяє нарощувати складність у міру засвоєння матеріалу. Студенти до занять відносяться з великим ентузіазмом, охоче вирішують завдання. Вступна частина заняття містить контроль за набутими знаннями, і введення в новий матеріал, що готує студентів до активного сприйняття. Під час пояснення педагогиня використовує презентаційний матеріал та за допомогою програми Paint демонструє як навчитися будувати одиничний тригонометричний код для обчислення sin, cos, tg кутів та користуватися ним. Привертає увагу студентів, ставлячи питання, іноді виходить на рівень діалогу. Методи навчання і виховання достатньо результативні, не складні, скоординовані, студенти швидко їх засвоюють. Викладачка дотримується дидактичних принципів навчання і виховання: активності, наочності навчання, систематичності, послідовності, доступності. Привертає студентів до аналізу завдань. Мета уроку досягнута. Заняття проведено на високому рівні.

Тетяна Мірча, методист коледжу


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook