Конференція у міжнародників: «Тероризм як сучасна тенденція міжнародних відносин»

4 листопада 2021 року

Бакалаври четвертого року навчання спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» підвели підсумки науково-дослідної роботи, виступивши на звітній конференції «Тероризм як сучасна тенденція міжнародних відносин» (04.11.2021 року), що проводилась в рамках діяльності історичного наукового гуртка (науковий керівник - Кравченко Н.Б.) «Історія України. Історія рідного краю. Історія родини» секцією «Міжнародник».

За результатами дослідження на обговорення були винесені самі різнобічні питання щодо міжнародного тероризму у сучасному світі: тероризм як глобальна проблема сучасності, «холодна війна» близькосхідного терору, еволюція тероризму від Аль-Каїди до ісламської держави і вибір між безпекою та демократією, вплив на світ теракту 11 вересня, явища сучасного політичного тероризму, його сучасні аспекти, форми прояву, джерела, політичний тероризм як засіб насильства тощо.

За результатами оголошеного конкурсу на краще наукове дослідження переможцями виявились дві команди: 1 - Кушка-Гусєва-Керницька-Руденко, 2 - Душина-Баранік-Москаленко-Латинін-Попівська та дві одноособові доповіді - Осипчук Юлії та Іскри Карини.

 

 

 

Кравченко Наталія,
доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних наук
Катерина Душина, Яна Кушка, Волошин Єгор,
студенти групи МВ-18002б

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook