Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого посилює інтеграцію із навчально-науковими інститутами університету

5 липня 2014 року
ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого"

5 липня 2014 року до ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого" з робочим візитом побував в. о. ректора НУБіП України Станіслав Ніколаєнко.

Очільника університету зустріли викладачі, студенти, інженерно-технічні працівники на чолі з директором коледжу Володимиром Гловою.


Програма його перебування у навчальному закладі із 115-річною історією була насиченою: Станіслав Миколайович ознайомився зі станом матеріально-технічної бази навчальних кабінетів та лабораторій, методичним доробкам викладачів, інформаційно-комп’ютерним забезпеченням бібліотеки, навчальних лабораторій.

Особливе зацікавлення викликало знайомство з досвідом роботи викладачів та студентів на колекційно-дослідних ділянках, ефективною співпрацею з рядом провідних фірм та науково-дослідних установ України та зарубіжжя — селекційно-генетичним інститутом (м. Одеса), товариством України «Монсанто», науково-виробничою компанією «Маїс», приватним малим підприємством «Тирас», Інститутом овочівництва і баштанництва УААН (м. Харків), — які сприяють підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців.

Зустріч із педагогічним колективом пройшла в атмосфері дружньої розмови про перспективи та завдання як коледжу, так і НУБіП в світлі нового Закону України «Про вищу освіту». Акцентовано увагу на посиленні інтеграції Заліщицького аграрного коледжу з навчально-науковими інститутами університету. 

В ході розмови керівник вишу зазначив, що майбутнє України — це поєднання освіти, науки та інновацій, а особливий акцент маємо ставити на моральності та духовності сучасної освіти. 

На згадку про перебування в Заліщиках гостю було вручено монографію про історію коледжу «На переломі століть…» (автор Михайло Сопилюк) та художню роботу народного майстра — вихователя гуртожитку Ігоря Боднара.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook