Реалізація освітньої складової підготовки PhD в НУБіП України в умовах сьогодення

16 листопада 2021, 13:00
     У зв’язку з епідемічною ситуацією в Україні та необхідністю повного дотримання вимог чинного законодавства щодо навчання в умовах карантину було прийнято рішення продовжувати освітній процес для аспірантів НУБіП України у дистанційному режимі.

     Протягом строку навчання в аспірантурі кожен здобувач зобов’язаний виконати такі вимоги освітньо-наукової програми, як: здобути теоретичні знання, уміння, навички та інші компетентності, достатні для продукування нових ідей, розв’язання комплексних проблем у галузі професійної або дослідницько-інноваційної діяльності, оволодіти методологією наукової та педагогічної діяльності.

     З 27 вересня здійснюється освітній процес для аспірантів першого року денної форми навчання. Наразі здобувачі починаються складати заліки, а з початку грудня розпочнеться екзаменаційна сесія.

     Паралельно з 10 листопада розпочалось дистанційне викладання лекцій та семінарських занять для аспірантів першого року вечірньої, заочної форм навчання та здобувачів з блоку обов’язкових дисциплін, а також для аспірантів другого року навчання, які відвідують навчальні дисципліни професійного спрямування, а також дисципліни вільного вибору, котрі вони самостійно обрали в минулому 2020 році.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Надія Міняйло,
провідний фахівець відділу аспірантури


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook