Викладачі кафедри фінансів прийняли участь у міжнародному семінарі з питань впровадження сучасних систем менеджменту

12 листопада 2021 року

 

     4 та 5 листопада 2021 року, на базі Сумської торгово-промислової палати громадські, державні та освітні інституції обговорювали питання впровадження сучасних систем менеджменту, державного нагляду у сфері безпеки продуктів харчування та виходу на міжнародні ринки.
  Голова організаційного комітету міжнародного семінару – Андрій Михайлов, д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту імені професора Л.І. Михайлової Сумського НАУ, привітав учасників та висловив свою повагу запрошеним гостям з провідних ЗВО України, а саме з НУБіП УкраїниКНТЕУ та Києво-Могилянської академії, представникам влади Сумської області та керівництву ТПП Сумської області за гостинний прийом. Проведення першого дня даного заходу було заплановано в на базі Сумської торгово-промислової палати Сумської області, як стратегічного партнера всеукраїнської тренерської мережі «Компетентність долає корупцію».

      Президент Сумської ТПП Костянтин Макаренко, звернувшись з вітальним словом до учасників семінару, зазначив, що основним завданням даного заходу є об’єднання теоретичних знань та практичних дій, а також дослідження можливостей різних установ, підприємств та організацій, з метою сприяння гарантування безпечності продуктів харчування в Україні.
      До обговорення сучасних викликів в менеджменті аграрної галузі Сумщини долучився директор Департаменту агропромислового виробництва Сумської ОДА – Олександр Маслак. Він позитивно відмітив актуальність проведення семінару з залученням поважних гостей, де кожен з учасників висловив своє професійне бачення щодо проблем управління.
      Активну участь в обговоренні прийняли участь співробітники кафедри фінансів доценти Негода Ю.В. та Біляк Ю.В.

    Доцент Юлія Негода в своїй доповіді на тему «Жінки в бізнесі: міфи та реалії» звернула увагу присутніх на проблеми з якими зіштовхуються жінки при створенні та розвитку своєї справи, особливо в період пандемії.

    Із презентацією доповіді «Корпоративне управління як головний елемент ефективного функціонування підприємства» виступила доцент Біляк Ю.В. Жодне запитання від присутніх учасників не залишилося без відповіді.

Юлія Біляк,
доцент кафедри фінансів
 

 

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook