На черговому засіданні старостату факультету ветеринарної медицини розглянуто освітній процес

14 листопада 2021 року
     Згідно затверджено плану заходів на листопад 2021 року по факультету ветеринарної медицини, 12 листопада відбулась онлайн-зустріч деканату зі старостами академічних груп 1-5 курсів. Метою зустрічі було обговорення результатів дистанційного навчання студентів факультету, підготовка до зимової екзаменаційної сесії студентів та стану подачі і нарахування додаткових балів студентам у осінньому семестрі 2021 р.

     У вступному слові Сергій Деркач ознайомив старост з подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема, довів до відома студентів наказ ректора від 08.11.2021 року № 1217 «Про зміну графіку освітнього процесу змінами у графіку освітнього процесу в НУБіП України на І семестр 2021-2022 н.р.». Проінформував про розклади складання заліків та екзаменів. Нагадав про проведення своєчасної оплати за навчання. Зосередив увагу старост на епідеміологічній ситуації, яка склалась із захворюванням студентів COVID-19 і наголосив на своєчасності інформування кураторів і деканату у випадку прояву симптомів захворювання і його підтвердження, а також на дотриманні протиепідеміологічних правил в умовах пандемії COVID-19 та закликав студентів вакцинуватись.

     Старости груп доповіли про стан відвідування студентами онлайн-занять. Зупинялись на проблематичних питаннях, які виникали в процесі навчання.

 

     Заступник декана Юрій Жук у своєму виступі зупинився на групах, де при перевірках виявлено низьку явку студентів на заняттях. Зосередив увагу старост на тому, що відвідування лекцій і своєчасне виконання та здача лабораторних занять на навчально-інформаційному порталі Elearn є обов’язковим. Також заступник декана нагадав старостам про виклик, який чекає їх – це здача Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ).
Заступник декана Тарас Савчук проінформував старост про хід подачі інформації про нарахування додаткових балів в осінньому семестрі 2021 р. Також наголосив на своєчасній подачі рейтингу та висвітлення правдивої інформації, адже вона детально перевіряється.


     Впродовж засідання старости задавали питання, які стосувались як освітнього процесу, так і виховного, на які отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.

 

Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook