ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ З ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

5 листопада 2021 року
       З 1 по 5 листопада 2021 року в Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України проходив тиждень циклової комісії з транспортних технологій. Особливістю його проведення в цьому навчальному році стало те, що всі заходи планувались та реалізовувались в умовах дистанційного навчання. Але саме особливі умови дозволили викладачам циклової комісії розкрити свій творчий потенціал, запропонувавши усім бажаючим долучитись до нових форм організації таких заходів.

       Тиждень розпочався з семінару «Сучасні тренди та перспективи розвитку автотранспортних технологій», який провела голова циклової комісії з транспортних технологій Любов Дяченко для студентів другого курсу спеціальності 275 «Транспортні  технології». У формі дискусії розглянули питання технологічних інновацій в логістичній сфері.  Також були переглянуті відеоматеріали щодо перспективних логістичних стартапів та нових технологічних досягнень.

       2 листопада викладачем дисципліни «Організація автомобільних пасажирських перевезень» Анатолієм Петриком було організовано онлайн зустріч студентів третього та четвертого курсів спеціальності 275 «Транспортні  технології» з начальником відділу транспорту та зв'язку управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради Віктором Карпенком, під час якої студенти мали змогу ознайомитися не тільки з організацією, контролем та координацією здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом у місті Ніжині, але й задати свої питання, прийняти безпосередню участь в дискусії.

3 листопада відбувся конкурс «Кращий за спеціальністю», під час якого студенти 2-4 курсів спеціальності  275 «Транспортні технології» виконували завдання на відпрацювання основних професійно важливих якостей логіста з використанням Google Форм. Роботу студентів оцінювало фахове журі у складі викладачів циклової комісії з транспортних технологій Віктора Горбача, Анатолія Петрика та Наталії Потопальської.
       У напруженій боротьбі перемогу здобули:

1 місце – Богуслав Корман (група ПН191)
2 місце – Владислав Храмов (група ПН201)
3 місце – Дмитро Богатченко (група ПН191)
Також учасники заходу мали змогу не тільки перевірити свої знання з логістики, але й дізнатися багато нового,  переглянувши презентаційний матеріал «Історія розвитку логістики», яку підготували студенти Богуслав Корман (група ПН191) та Аліна Мірошник (група ПН181).

       4 листопада пройшла досить захоплююча бесіда на тему «Що я знаю про обрану професію», учасниками якої стали викладачі циклової комісії та студенти третього курсу спеціальності 275 «Транспортні  технології», а також випускник нашого закладу 2015 року, менеджер з логістики ТОВ «Онікс Агро-Трейд»,  Дмитро Гайовий, який розповів присутнім про розвиток підприємства за час його роботи та  чим займається фахівець з транспортної логістики, основні посадові обов’язки. Під час зустрічі також були обговорені плани подальших зустрічей та можливості проходження студентами виробничих практик на базі підприємства ТОВ «Онікс Агро-Трейд», яке  надає безпосередньо послуги транспортних перевезень сільськогосподарської продукції по всій країні.

       Наостанок, хочеться висловити слова щирої вдячності викладачам, студентам, запрошеним фахівцям, завдяки зусиллям яких відбувся тиждень циклової комісії з транспортних технологій в умовах дистанційного навчання і було проведено такі змістовні, цікаві й неймовірно корисні заходи!
 
Любов Дяченко,
голова циклової комісії з транспортних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook