ПРОЗВІТУВАЛИ АСПІРАНТИ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М.Ф. ГУЛОГО

11 листопада 2021, 15:00

9 листопада з метою підведення підсумків та результатів роботи аспірантів кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого відбулося засідання на платформі Cisco Webex Meetings. Розпочав онлайн-зустріч завідувач кафедри, доктор ветеринарних наук, професор Віктор Томчук, який проінформував колег про розпорядження ректорату та деканату стосовно дистанційного продовження освітнього процесу в універсистеті під час карантину.

Під час засідання кафедри було проведено атестацію аспірантів. Свої доповіді про навчання та стан підготовки дисертацій доктора філософії проінформували:

  1. Студенок А. А. Тема дисертаційної роботи: «Показники обміну білка в організмі курей за різного тонусу автономної нервової системи». Науковий керівник: доктор сільськогосподарських наук, професор В. О. Трокоз.
  2. Шнуренко Е. О. Тема дисертаційної роботи: «Автономна регуляція антиоксидантної системи у курей». Науковий керівник: доктор ветеринарних наук, професор Карповський В. І.
  3. Текдемір І. А. Тема дисертаційної роботи: «Антиоксидантний захист організму щурів у стані штучного гіпобіозу за ешеріхіозу». Науковий керівник: кандидат біологічних наук, доцент В. І. Цвіліховський.
  4. Грищенко І. А. Тема дисертаційної роботи: «Вплив автономної нервової системи на насичені жирні кислоти в корів». Науковий керівник: доктор ветеринарних наук, професор Карповський В. І.
  5. Павлюк О. В. Тема дисертаційної роботи: «Вплив біомолекул з імуномоделюючими властивостями на культивовані клітини». Науковий керівник :доктор біологічних наук, професор Калачнюк Л. Г.

Кожний  аспірант представив документи та звіт згідно індивідуального плану залежно від терміну навчання в аспірантурі з використанням презентаційних матеріалів. Всі аспіранти дали вичерпні відповіді на запитання, які виникли у співробітників кафедри. У виступах був підкреслений високий рівень підготовки майбутніх докторів філософії.

Після детального обговорення доповілей кафедра одноголосно затвердила звіти аспірантів та рекомендувала їх до розгляду на засіданні комісії з атестації аспірантів факультету ветеринарної медицини,  котре відбудеться згідно наказу ректора № 1156 С від 27 жовтня 2021 року, 16-17 листопада 2021 року. На засіданні також були обговорені інші питання роботи кафедри, зокрема, профорієнтаційні заходи, видання навчальної літератури, успішність студентів, підготовка рейтингу викладачів тощо.


Віталій Журенко,
старший викладач кафедри біохімії і фізіології
тварин ім.акад. М. Ф. Гулого

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook