Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва імені професора Б.В.Лесика Войцехівського Володимир Івановича
9 вересня 2024 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва імені проф. Б.В. Лесика Войцехівського Володимир Івановича для студентів 4 курсу (вибіркова дисципліна по університету). Лекція проходила в онлайн форматі з дисципліни "Технологія виробництва та експертиза вин", була присвячена темі "Технологія виробництва натуральних вин". У заході взяли участи студенти агробіологічного факультету, факультету інформаційних технологій, факультету ветеринарної медицини, економічного факультету та інші. На лекційному занятті з дисципліни у вступній частині лектором відзначена важливість освоєння даного матеріалу, як основоположного для усієї дисципліни. Уміле застосування отриманих знань дозволить отримати продукт із запланованими якостями.Під час лекції Володимир Войцехівський детально розглянув і вказав вагомість впливу на якість вина кожного етапу виробництва. Було детально розглянуто класифікацію вин.
Представлений матеріал був чітко систематизований і доведений студентам з логічною послідовністю. Необхідно також відмітити ілюстративну частину презентації лекції, яка доповнювала викладений теоретичний матеріал.Сподіваємося, що на цій відкритій лекції студенти отримали для себе доступну і цікаву інформацію та підвищили рівень своїх знань!Доцент Володимир Войцехівський