Закарпатському угорському інституту імені Ференца Ракоці ІІ – 25 років

9 листопада 2021 року

8 листопада 2021 року делегація нашого навчального закладу на чолі з директором Юрієм Садварі взяла участь у заходах присвячених 25-річчю Закарпатського угорського інституту Ференца Ракоці ІІ. З цієї нагоди зі словами привітань та щирих побажань виступив Юрій Садварі та вручив цінний подарунок.

 Справжня дружба вимірюється часом. Дружні і професійні зв’язки між ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» та Закарпатським угорським інститутом Ференца Ракоці ІІ тривають не один рік і є ніби майданчиком щирого людського діалогу та своєрідним містком взаєморозуміння між навчальними закладами. Традиційні щорічні зустрічі освітянських делегацій потрібні й корисні взаємно, адже в кожному освітньому закладі, в кожному колективі є те, чим можна поділитись, є певні успіхи, які можуть бути корисними іншим.

 Нещодавно інфраструктура Закарпатського угорського інституту Ференца Ракоці ІІ збагатилася новою будівлею, яка була урочисто передана в цей святковий день. У реконструйованій будівлі розміщено фаховий коледж ЗУІ та відокремлений структурний підрозділ «Навчально-консультаційний центр м.Берегове

В ході зустрічі члени делегації мали нагоду відвідати оновлений навчальний заклад, ознайомитися з матеріально-технічною базою та бути присутніми на урочистостях.

Адміністрація коледжу

 

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook