ЯК МАГІСТРИ ЗВІТИ ПО ВИРОБНИЧІЙ ПРАКТИЦІ ЗАХИЩАЛИ

9 листопада 2021 року

   Вчора (08 листопада 2021 року) на кафедрі банківської справи та страхування магістри спеціальності 072 - «Фінанси, банківська справа та страхування» захищали результати проходження виробничої практики.

   Комісія у складі завідувача кафедри, професора Любові Худолій та доцентів Вікторії Костюк та Олексія Муравського попередньо уважно вивчила матеріали звітів кожного магістра, відмітила їх високий рівень та якість підготовки. І звичайно найвідповідальніший із моментів це сам процес захисту, який відбувався он-лайн в ZOOM. Студенти достойно представляли свої презентації та відповідали на запитання комісії.


   Потрібно відміти, що об’єктами практики були провідні банки та страхові компанії, а саме АТ КБ «ПРИВАТБАНК», АТ «ОЩАДБАНК», СК «ОРАНТА», СК «УНІКА». Всі доповідачі успішно захистили свої звіти, доповіли про їх узгодженість зі змістом своїх магістерських робіт.


   А особливо приємно вразив високий рівень фахової компетенції майбутніх випускників, адже більшість з них вже працевлаштовані за спеціальністю, на переконання професора Любові Худолій, саме конкурентоспроможність на ринку праці визначає успішність та ефективність навчального процесу на факультеті.

                                                                                                    Олексій Муравський

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook