Всесвітній день молоді – свято тих, хто змінює світ

10 листопада 2021, 10:00

     Серед багатьох святкових днів календаря 10 листопада - День молоді - особливе та унікальне свято, бо особливою та унікальною є пора молодості. Молодість – безцінний прекрасний дар, переваги якого треба максимально використовувати. А ще - це неповторна та відповідальна пора, коли молода людина починає самостійне життя, ухвалює перші власні рішення. І сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло – формування особистості.

     Яка ж історична основа цього свята? Всесвітній день молоді відзначають щорічно 10 листопада, бо саме в цей день в далекому 1945 році на Всесвітній конференції молоді у Лондоні була заснована Всесвітня федерація демократичної молоді. Федерація веде боротьбу за мир, права молоді, незалежність народів, інтернаціональне згуртування проти колоніалізму, неоколоніалізму, фашизму та расизму. У цей день в багатьох країнах для молоді проводяться різноманітні заходи – фестивалі, з’їзди, конференції, на яких можна знайти друзів із різних куточків планети, об’єднаних однією метою. Перший такий фестиваль пройшов у Празі в 1947 році. У той час організація вже об’єднувала більше 30 мільйонів молодих людей з усього світу, не зважаючи на відмінність ідеологій, національності чи віри.

     Народний театр «Березіль» щиро вітає студентство НУБіП із Всесвітнім днем молоді, бо студенти нашого університету творчі, креативні, амбіційні, активні та цілеспрямовані.

     Ми бажаємо усім успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, міцного здоров’я, незалежних думок та віри у власні сили. Наполегливо працюйте над собою і будуйте сміливі великі плани на майбутнє. Завжди пам’ятайте, що молодість– це стан душі.

    Тож залишайтесь молодими якомога довше і приймайте творчий дарунок від нового покоління талановитої молоді Народного театру «Березіль» : ІІ-й сезон серіалу «Маленькі історії НУБіПівської країни!»

     Приємного перегляду!

 

Наталія Тітенко,
старший викладач кафедри культурології,
керівник народного театру «Березіль»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook