Чудові твори ти даруєш світу... Літопис талантів Альма-матер

5 листопада 2021 року

Бібліотечний проєкт «Літопис талантів Альма-матер» продовжується.

Мета проєкту - розвиток і популяризація художньої, літературної, мистецької творчості користувачів бібліотеки – здобувачів освіти та викладачів, а також випускників коледжу, збереження інформації про них для історії коледжу.

У читальному залі від 10 жовтня, Дня художника України, триває артвиставка робіт студентів коледжу – учасників проекту «Літопис талантів Альма-матер. 2021».

Образотворче мистецтво є однією з найдосконаліших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини, звучать кольори глибоких почуттів. Мистецькі  твори викликають прагнення до прекрасного, спонукають замислитися над суттю буття. Вишуканий та яскравий живопис, віртуозна графіка – невід’ємна частина національної культури, джерело духовного розвитку і задоволення естетичних потреб всього українського суспільства. Творчі досягнення наших юних художників свідчать про потужний потенціал студентської молоді, сприяють розвитку позитивного іміджу нашого рідного коледжу, нашої Альма-матер.

Запрошуємо переглянути артвиставку та презентуємо митецькі надбання студентів у відео на нашій сторінці у соціальних мережах:

https://www.youtube.com/watch?v=D4HKs9jUjrc

https://www.facebook.com/228248467636149/videos/612708029777300

 

Людмила Бурячинська

У повідомленні використані матеріали з сайту:

https://www.dilovamova.com/index.php?page=10&holiday=249&year=2021

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook