Співпраця кафедри фінансів з Київським обласним територіальним відділення Малої академії наук учнівської молоді продовжується

6 листопада 2021 року
   Національний центр «Мала академія наук України учнівської молоді» – це середовище для талановитих дітей. Унікальна освітня система забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу країни. Діяльність МАН спрямована на виявлення, розвиток і підтримку обдарованих, здібних до науки учнів.
    27 жовтня в рамках науково-просвітницького онлайн-лекторію «Цікаво про економіку» викладачами кафедри фінансів була проведена вступна лекція.

    Учасниками лекції стали слухачі та вихованці Київського обласного територіального відділення Малої академії наук учнівської молоді. Під час лекції учні змогли ознайомитись з актуальними темами для досліджень, які були запропоновані викладачами кафедри фінансів, а також методами аналізу обробки статистичних даних під час своїх розвідок.

    Допомогли розібратися у всіх важливих питаннях та можливих проблемах під час написання наукових проєктів - Давиденко Надія Миколаївна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів та Біляк Юлія Вікторівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів.

   Наступна лекція для слухачі та вихованців Київського обласного територіального відділення Малої академії наук учнівської молоді запланована кафедрою фінансів 19 листопада.
 
Зоя Тітенко
доцент кафедри фінансів

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook