ННІ енергетики автоматики і енергозбереження відвідала група випускників, щоб обговорити нагальні питання розвитку інституту

3 листопада 2021 року

 За ініціативи дирекції та голови Ради роботодавців ННІ енергетики автоматики і енергозбереження Олега Самчука відбулася нарада з випускниками інституту різних років. На порядку денному – низка питань, що стосувалися аналізу результатів цьогорічної вступної кампанії, розвитку дуальної освіти, відкриття нової освітньої програми у рамках спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка» і ін. Не оминули учасники наради і питань, пов’язаних з підготовкою інституту до святкування 90-літнього ювілею у наступному році.
    Позитивний результат «Вступу-2021» ННІ енергетики автоматики і енергозбереження у значній мірі забезпечили саме роботодавці. Низку профорієнтаційних заходів впродовж року інститут провів за безпосередньої участі та підтримки підприємств-партнерів: ПАТ «Черкасиобленерго», комбінат «Тепличний», АТ «Вінницяобленерго», ПАТ «Волиньобленерго», ПАТ «Рівнеобленерго». У підсумку на перший курс ОС «Бакалавр» було зараховано майже на 40% студентів більше ніж у минулому році.
    Наш інститут, за свою майже 90-літню історію, дав путівку у життя багатьом знаним випускникам. Альма-матер пишається вами, шановні друзі, і радіє досягненням кожного.
Ми дуже цінуємо всіляку підтримку, будь-який прояв зацікавленості у розвитку інституту. Хочеться окремо подякувати всім, хто знайшов час і узяв участь у нараді, зокрема Юрію Андрійчуку, Василю Іванчуку, генеральному директору ПрАТ «Київсільелектро», Віктору Бойку, Олегу Самчуку, голові правління ПАТ «Черкасиобленерго», Володимиру Куковальському, генеральному директору ТОВ «Югенергопромтранс», Євгенію Чернишенку, президенту асоціації «Теплиці України», Артему Мартинюку, Сергію Невмержицькому, голові правління ПАТ «Рівнеобленерго», Віктору Степанцю, технічному директору «Вінницяобленерго», Олександру Трохимцю, Григорію Даниленку, Андрію Яржемському, Сергію Бойку, керівнику групи компаній «Водолій», Андрія Сподіна, Ярослава Луцака та ін. Більшість учасників зустрічі відвідала інститут очно, дехто, зважаючи на карантинні обмеження, підключався онлайн.

     Від ННІ енергетики автоматики і енергозбереження у нараді брали участь члени дирекції Віктор Каплун, Іван Радько, Володимир Козирський, Євген Антипов, Ігор Болбот та Андрій Жильцов.
Учасники наради ознайомились з новими сучасними лабораторіями інституту: апаратури електричних мереж і систем, динамічного енергоменеджменту, Smart-технологій в розподільних електричних мережах, сучасних систем релейного захисту і автоматики, технологій віртуальної реальності, інтернету речей, технічного сервісу електрообладнання та ін.

     За підтримки провідних підприємств електроенергетичної галузі «Черкасиобленерго», «Таврида Електрик Україна», «Київсільелектро», «СІКАМ Україна» проводиться модернізація навчально-наукової лабораторії-полігону з діючим макетом типової мережі 10 кВ з автоматичним секціонуванням.

     За всіма питаннями, які ґрунтовно обговорювались, прийняті виважені і конструктивні рішення.

 

     Зокрема ухвалили: невідкладно клопотатися перед ректоратом та Вченою радою Національного університету біоресурсів та природокористування України про відкриття нової освітньої програми «Інжиніринг електроенергетичних систем» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка». Також ухвалили важливі рішення щодо затвердження плану дій та формування благодійного фонду для покращення матеріально-технічного забезпечення інституту до його 90-літнього ювілею.

 

    Колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України висловлює щиру подяку випускникам, які своїм розумінням і активною позицією допомагають розбудовувати наш університет, бережуть добрі традиції Альма матер.

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і
енергозбереження НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook