Квест до Дня маркетолога

25 жовтня 2021 року

25 жовтня 2021 року у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» викладач Голуб Є. С. провела заняття-квест зі студентами групи 204-М спеціальності «Маркетинг» з дисципліни «Інформатика і комп’ютерна техніка», приурочене Дню Маркетолога, що відзначався в Україні 24 жовтня. Під час заняття були використані платформа Discord, Google сервіси та ресурси навчально-інформаційної платформи Moodle.

Заняття проходило за чітко розробленим планом, складеним відповідно до навчальної програми курсу ІКТ.

Різноманітність і доцільність форм роботи на занятті стимулювали творче мислення студентів. Проведення заняття-квесту передбачає послідовне проходження завдань, логічно пов’язаних між собою. Група була поділена на 4 команди, кожна з яких мала подолати спільними зусиллями 3 етапи завдань. Останній етап для всіх студентів був індивідуальний, що дало можливість відмітити і об’єктивно оцінити успіхи кожного учасника квесту.

Заняття пройшло в атмосфері активної взаємодії. Студенти спілкувалися та працювали над спільними документами (за варіантами), шукали інформацію в мережі, розв’язували розрахункові та візуально-логічні ребуси-задачі.

Усі команди успішно справилися із завданнями, отримали позитивні емоції, познайомилися з цікавими висловлюваннями відомих економістів і маркетологів та попрацювали з Google таблицями.

Вітаємо майбутніх спеціалістів з маркетингу з їх професійним святом! Бажаємо натхнення та досягнень в опануванні майбутньої спеціальності!

Голуб Євгенія, викладач ІКТ


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook