Міжнародне онлайн-стажування в умовах карантину: досвід старшого викладача кафедри філософії та міжнародної комунікації Чорноморденка Д.І.

27 квітня 2021, 16:39

Старший викладач кафедри філософії та міжнародної комунікації гуманітано-педагогічого факультету взяв активну участь та успішно пройшов міжнародне онлайн-стажування «Університет 4.0. Цифрова трансформація» (7-23 квітня 2021 року).
   В рамках стажування відбулося 11 онлайн-зустрічей з професорами провідних зарубіжних університетів, кращими фахівцями у секторі освіти та організації її зв'язку з виробництвом, досліджень проблем впливу Індустрії 4.0 на освіту. Фахівці світового рівня в галузі вищої освіти ділилися баченням ключових концепцій розвитку освіти та їх практичним застосуванням в рамках концепції “Освіта 4.0” (Gilly Salmon). Також було розглянуто досить широке коло питань присвячених особливостям організації та впровадження передових підходів у трансформації, організації та імплементації освітніх технологій в практичному вимірі.
   Онлайн-стажування налічувало понад 1500 тисячі учасників з різних країн світу.

   Назви зустрічей та географія:
- Использование академических программ и исследований для поддержки глобального развития 4.0. Опыт Технологического Университа Суинберн (Австралия)
- СЕЙЧАС И В БУДУЩЕМ: концепции и практика на 2021 год (Великобритания)
- Современные технологии университетского образования. Цифровая трансформация университета (Великобритания, Эстония)
- Университет 4.0 - взгляд изнутри, снаружи и с обратной стороны. Опыт Городского университета Дублина (Ирландия)
- Предпринимательство и инновации. Опыт Датского Технического Университета (Дания)
- Элементы для подготовки следующего поколения выпускников инженерных специальностей в политехническом университете Каталонии
- Цифровая трансформация университета. Опыт Университета Масарика в Брно (Чехия)
- Как студенческие команды соревнуются за лучшее решение для нужд отрасли? Опыт Туринского политехнического университета (Италия)
- Развитие международного инновационного сообщества преподавателей. Опыт Университетского колледжа Лондона (Великобритания)
- Преобразование практики обучения и преподавания в традиционных высших учебных заведениях. Опыт Университета Суонси (Уэльс, Великобритания)
- Концепт Университет 4.0. Гамбургский Технический Университет (Германия)

Дмитро Чорноморденко,
старший викладач кафедри філософії та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook