Жовтневе засідання Вченої ради економічного факультету

23 жовтня 2021, 10:48
   22 жовтня 2021 року відбулося засідання вченої ради економічного факультету в очному режимі. До порядку денного були включені наступні питання:
1. Про роботу кафедри глобальної економіки. Доповідала завідувач кафедри глобальної економіки, д.е.н., професор Вдовенко Н.М.
2. Про підготовку до проведення науково-практичної студентської конференції. Доповідала заступник декана з наукової роботи Негода Ю.В.
3. Про підготовку до складання ЄВІ та ЄФВВ при вступі до магістратури. Доповідали заступники декана.
4. Про розробку проектів. Доповідала заступник декана з наукової роботи Негода Ю.В.
5. Підготовка до акредитації ОНП. Доповідала  д.е.н., професор Байдала В.В.
6. Кадрові питання.
7. Навчально-методичне забезпечення.
8. Різне.
 
   На вченій раді було акцентовано увагу на роботі кафедри глобальної економіки, яка займає лідируючі позиції як на факультеті так і в університеті, про що доповіла завідувач кафедри глобальної економіки, д.е.н., професор Вдовенко Н.М.
 
    Заступник декана з наукової роботи Негода Ю.В. проінформувала про порядок організації науково-практичної студентської конференції, яка відбудеться 25 листопада, про кількість секцій, умови друку тез для студентів. Також Юлія Володимирівна доповіла про стан розробки проектів на конкурс МОН кафедрами.

  На засіданні вченої ради економічного факультету було обговорено питання про підготовку до складання ЄВІ та ЄФВВ при вступі до магістратури.
   Гарант освітньо-наукової програми «Економіка підприємств та галузей національного господарства» за спеціальністю 051 «Економіка» д.е.н., професор Байдала В.В. доповіла про стан підготовки до акредитації ОНП, а саме про готовність відомостей самооцінювання та інші етапи підготовки.
   Члени вченої ради рекомендували до друку навчально-методичну літературу, обговорили подання плану роботи кафедр на листопад, стан захворюваності НПП і студентів та інші важливі питання життєдіяльності факультету.
 
Лариса Олійник,
секретар Вченої ради економічного факультету
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook