Навчально-методична рада університету розглянула і внесла зміни до списку голів екзаменаційних комісій у 2021 році та рекомендувала до видання підручники та навчальні посібники

26 жовтня 2021 року
     Розпочав засідання голова навчально-методичної ради, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук та поінформував присутніх про заходи щодо організованого переходу та продовження освітнього процесу в дистанційному форматі. Зосереджено увагу на конкретних заходах, які треба вжити керівникам підрозділів, факультетів та ННІ.

    Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх доповіла про формування груп забезпечення спеціальностей та груп організації освітнього процесу. Співдоповідачем була заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко. В обговорення прийняли участь декан економічного факультету Анатолій Діброва, декан юридичного факультету Олена Яра, завідувач кафедри геодезії та картографії, професор Іван Ковальчук. Прийняли рішення прискорити організаційну складову щодо формування груп забезпечення спеціальностей та груп організації освітнього процесу.

     Про внесення змін до затвердженого списку голів екзаменаційних комісій у 2021 році (освітньої програми «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом») доповіла заступник директора ННІ з навчальної і виховної роботи Тереза Микицей. З аналогічним питанням виступила декан факультету захисту рослин, екології та біотехнологій Юлія Коломієць – про внесення змін до затвердженого списку голів екзаменаційних комісій у 2021 зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

     Заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму Тереза Микицей винесла на розгляд ради питання про перерозподіл ліцензійного обсягу підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» (спеціальності 242 «Туризм») у кількості 70 осіб. Так як це пропонується зробити за рахунок ліцензійного обсягу інших спеціальностей, вирішено повернутись до обговорення цього питання після консультацій з іншими факультетами та ННІ.

     Про зміни та уточнення до «Положення про практичну підготовку студентів в НУБіП України» та «Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України» доповіли О. Бачинський і О.Колеснікова.
     Про результати роботи комісії з академічної доброчесності доповіла директорка наукової бібліотеки Тетяна Кіщак. Вона звернула увагу, що для перевірки рукописів навчальних видань на наявність плагіату достатньо надіслати електронний варіант на електрону скриньку бібліотеки.

     Традиційно на завершення засідання рада розглянула подані рукописи навчальних посібників та підручників.

Дмитро Касаткін,
секретар навчально-методичної ради

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook