До уваги одинадцятикласників! У дні шкільних канікул

26 жовтня 2021 року

 

ШАНОВНІ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКИ!

Гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України пропонує Вам цікаво та змістовно провести час осінніх канікул.

До Вашої уваги пропонуємо цілу низку онлайн-заходів:

  • Інтерактивні заняття з англійської мови та багато іншого під час роботи осінньої школи «Юний філолог» при кафедрі романо-германських мов і перекладу (https://nubip.edu.ua/node/99811)
  • Підготовка до ЗНО з предмету «Історія України» від викладачів кафедри міжнародних відносин і суспільних наук (https://nubip.edu.ua/node/99942)
  • Онлайн-зустріч «Журналістика – професія чи спосіб життя?» у межах проєкту «Школа молодого журналіста» від кафедри журналістики та мовної комунікації (https://nubip.edu.ua/node/99948)
  • Тематичні online-зустрічі «Міжнародні відносини – чудова та перспективна галузь знань», «Дипломат – престижна професія», «Зовнішня політика України – справа патріотів», «Український шлях до Європи» з викладачами кафедри філософії та міжнародної комунікації (https://nubip.edu.ua/node/99976)
  • Осінні канікули разом із кафедрою психології (https://nubip.edu.ua/node/99325)
  • Вебінар «Куди рухатися далі. Обираємо заняття до душі, але з розумом». Експертна думка психолога, викладача і студента-першокурсника, четвертокурсника. Та інші не менш цікаві заходи кафедри соціальної роботи та реабілітації (https://nubip.edu.ua/node/3399
  • Вебінар «Soft skills та digital skills, як запорука професійного успіху» від фахівців кафедри педагогіки (https://nubip.edu.ua/node/99817)

   Додаткову інформацію про Гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України можна знайти за покликанням: https://nubip.edu.ua/structure/gpf

Чекаємо на кожного з Вас!!!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook