Хочеш працювати в інноваційній галузі, створювати нові продукти та змінювати світ індустрії гостинності? Тоді тобі до нас!

Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму економічного факультету НУБіП пропонує широкі можливості здобуття освітнього ступеня бакалавр і магістр за освітніми програмами спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм та рекреація».
Так, на запрошення викладачів державного навчального закладу «Малинський професійний ліцей» (м. Малин, Житомирська область) — Людмили ШЕВЧУК, Олени ДАНИЛЬЧУК та Любові КУЛІНІЧ — доцент кафедри Наталія БУНТОВА разом зі студентами Дмитром МЕЛЬНИЧЕНКО та Мариною КЛИМЕНКО провели профорієнтаційний захід для учнів 3 випускного курсу, що навчаються за професією «Кухар; офіціант». Детально розповіли про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України: підкреслили особливості освітнього процесу, можливості для самореалізації та розвиток soft skills під час навчання за обраною освітньою програмою, широкий вибір місць проходження практики та можливості стажування за кордоном. Запросили відвідати День відкритих дверей та майстер-класи, які проводить кафедра готельно-ресторанної справи та туризму.
Зустріч пройшла в інтерактивній формі. Учні ліцею активно ставили запитання, виявляючи зацікавленість щодо професійного обладнання лабораторій для проведення практичних занять, можливості поєднувати навчання зі стажуванням, оскільки вже будуть мати робітничу професію, залучення до проведення навчальних занять практиків готельно-ресторанного бізнесу та туризму.
Молодь зацікавлена в отриманні якісної освіти та готова до нових звершень. Впевнені, що багато з них продовжать своє навчання саме в Національному університеті біоресурсів та природокористування України.