Відвідання Ботанічного саду НУБіП України студентами-першокурсниками

September 2, 2021

 Ботанічний сад Національного університету біоресурсів і природокористування України був заснований майже сто року тому. Протягом останніх років він був реконструйованим і зараз це - куточок студентського містечка, який в спекотний сонячний день зустрічає своїх відвідувачів прохолодою та затишком.

          

Студенти - першокурсники економічного факультету спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» 3 групи (куратор: доцент кафедри обліку та оподаткування Шевчук К.В.) 1 вересня 2021 року відвідали Ботанічний сад, де мали чудову можливість познайомитися його з мальовничими куточками.  

 

 

 Проходячи по алеях можна побачити багато видів дерев, чагарників та трав з різних куточків світу, біля багатьох з них розміщено інформаційні таблички. Проходячи містками, милуємося крихітними водоймами, в яких також ростуть водяні рослини, слухаємо спів пташок, бачимо прудку білку, яка швидко рухається по стовбуру дерева.

 Ботанічний сад – це також парк скульптур, багато з яких вирізані з дерева (це і лісові мешканці і міфологічні істоти), інші арт-об’єкти – з бетону.

        

  

Мандруючи стежками на інформаційних стендах отримували інформацію по рослини, гриби, комах, птахів та звірів. Оглянули також майданчики для проведення практичних, лабораторних занять.

  

 

 Використавши таку чудову нагоду було проведено виховну годину на тему: «Головні профілактичні способи і заходи з метою уникнення захворювання на Covid-19 і запобігання його розповсюдження».

Дякуємо адміністрації університету за створений чудовий куточок для відпочинку.

 

Катерина Шевчук

доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook