Навчальна практика з овочівництва у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція».

July 25, 2021

Практична підготовка є одним з основних компонентів підготовки фахівців у вищих навчальних закладах. Особливо важливою ця складова підготовки високваліфікованих спеціалістів є для такої спеціальності, як Агрономія. Тому на агробіологічному факультеті розроблена система різноманітних за функціональним призначенням практик.

З 19 до 23 липня студенти 3 курсу 4,5,6 груп агробіологічного факультету проходили навчальну практику з овочівництва на базі ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Протягом тижня майбутні фахівці поєднували навчання з виробництвом.

Згідно програми навчальної практики з овочівництва були проведені заняття з формування густоти стояння рослин, визначення площі живлення і густоти стояння овочевих рослин, догляд за рослинами та здійснення його в оптимальні строки з урахуванням біологічних особливостей культур, проведення заходів захисту рослин від бур’янів, шкідників і хвороб.

     Студентів зацікавили питання розпізнавання овочевих культур за їхніми сходами та пошкодження шкідниками.

     Cтуденти успішно засвоїли всі теми програми навчальної практики, адже такі знання і вміння є актуальними, й сьогодення потребує підготовлених фахівців.

Віра Кутовенко,

 доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook