НЕПОВТОРНІ МИТІ ЗУСТРІЧЕЙ ЧЕРЕЗ РОКИ

June 14, 2021

 12 червня 2021 року у НУБіП України відбулася традиційна зустріч випускників, які у далекому 2001 році завершили своє навчання та отримали такі довгоочікувані дипломи лісівничої професії. Цьогоріч до alma mater з’їхались 40 випускників.
Привітав випускників директор ННІ ЛіСПГ, проф. П. Лакида. Він, зокрема, сказав, що кожен з випускників може гордитись рідною alma mater. «Пройшовшись територією університету, аудиторіями, лабораторіями, ви побачили як змінився університет: впорядкована територія, відремонтовані та обладнані сучасною технікою аудиторії, – все це завдяки усім нам: студентам, випускникам університету, адміністрації університету та його працівникам»,– розповідав Петро Іванович. Серед запрошених викладачів на зустріч прийшли завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій В. Маурер, який під час навчання цього потоку був деканом лісогосподарського факультету, проф. В. Гриб, доц. Л. Рафальська, доц. П. Кравець. Разом з викладачами поринули у безтурботні студентські роки, згадали веселі дні.
Перед випускниками виступила випускниця, а тепер вже викладач та завідувач кафедри лісівництва Н. Пузріна: «Випуск 2001 був визначним, оскільки студенти саме цього випуску були першими бакалаврами та магістрами». Наталія Пузріна зазначила, що вже діти наших випускників продовжують справу батьків та навчаються в університеті. Також запросила до вступу в університет дітей однокурсників, майбутніх випускників шкіл.
Минуло 20 років від року закінчення університету… За цей час відійшли у вічність професори, доценти та, навіть, молоді ще випускники 2001 року. З сумом та скорботою хвилиною мовчання вшанували пам’ять, тих, кого немає з нами на нашій землі.
Випускники пройшлися стежками ботанічного саду НУБіП України та були в захваті від тих неймовірних змін, що відбулися в ньому. Відзначили, що теперішнім студентам тепер є де комфортно навчатися та проводити час з користю.
Упродовж святкування та спілкування, усі висловили надію зустрітися в рідних стінах університету через 5 років у більшому складі і знов отримати позитивні емоції!

О. Токарєва
Н. Пузріна


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook