Віртуальна подорож студентів п’ятої групи першого курсу

May 20, 2021

14 травня 2021 року п’ята група першого курсу факультету аграрного менеджменту кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту разом із наставником Биховченко В.П. відвідали мальовниче місто Чернігів.

Це місто багате своєю архітектурою, історичними пам’ятками, які є окрасою міста. Це – місто храмів і легенд. Саме ними пройшла онлайн-екскурсія здобувачів освіти університету. Під час віртуальної подорожі студенти завітали до давнього символу Чернігова, церкви Святої Катерини в стилі українського бароко, яка зустрічає усіх, хто в'їжджає в місто з боку Києва. Спаський собор, який є унікальним зразком давньоруської архітектури, а позолота куполів, просто заворожує. Також собор Бориса та Гліба, або Борисоглібський собор - пам’ятка архітектури домонгольської доби, усипальниця князів роду Давидовичів. Унікальні «Золоті врата», та давня підлога «Омфалій», можливість почути звучання відомого камерного хору ім.Бортнянського в храмі 12 століття. Та багато інших цікавинок, які може подарувати славний Чернігів.

Сьогодні ми також побували у славнозвісних Антонієвих печерах, а також в стародавньому Єлецькому Свято-Успенському жіночому монастирі. За легендою, у 1060 році, поблизу Чернігова сталося диво - на ялині побачили образ Божої Матері. Тому на цьому місці, князь Святослав Ярославович і побудував храм, який згодом назвали - Ялинова обитель. Зустріч із чернігівською майстринею – Ольгою Кучеренко. Але крім таланту до вишивання, майстриня володіє багатьма творчими техніками.

Це місто зачаровує своєю таємничістю і не відвідати його, не доторкнутися руками до історичних пам’яток – злочин. Ця подорож – чудова підзарядка перед сесією, студенти набравшись сил та енергії, з новим подихом приступають до складання екзаменів. Ця віртуальна подорож стала поштовхом до відкриття нових міст України.


Биховченко В.П., к.е.н.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook